Samen wandelen op je levenspad

Als ik je even zou kunnen spreken, wil ik je vertellen;

Je bent niet onherstelbaar gebroken. Het is veilig om bij jezelf te horen.

Het is niet te laat.

Je mag behoeften hebben. Je mag het willen. De zaak (en) waarnaar je zocht, zijn mogelijk.

Je bent meer klaar dan je denkt en ik kan helpen.

Ik leer vrouwen hoe ze hun aangeboren kracht en schittering kunnen terugvorderen en vieren.

Ik leid vrouwen naar zichzelf, omdat ik geloof dat we allemaal de expert zijn in onze eigen ervaring van mens zijn op deze planeet. Inclusief hoe je de levendige, goede, creatieve en ambitieuze mens kan zijn dat je wilt zijn.

De kern van mijn werk en mijn wens is om je te leren leven vanuit je aangeboren verhaal, hierdoor zal je meer vreugde voelen en jezelf leren accepteren. Je zal daarnaast ook je kracht en imperfecties onder ogen zien.

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Je kunt niet voorkomen om de behoeften van iedereen in je omgeving voorop te stellen.
  • Je hebt nog steeds geen duurzaam plan om voor jezelf te zorgen, ongeacht hoeveel cursussen je hebt gevolgd, boeken die je hebt gelezen of snelle oplossingen die je hebt geprobeerd.
  • Je bent (opnieuw) boos omdat je grenzen (opnieuw) vertrapt zijn en je bent het beu om te wachten tot de mensen in je leven op magische wijze weten wat je nodig hebt.
  • Je voelt je vastzitten in de cyclus van het voelen, alsof je te veel bent en niet genoeg tegelijkertijd. Je bent het noorden kwijt.
  • Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, wil je meer voor je leven. Maar je voelt je ook een beetje schuldig en misselijk en geeft dat ook toe.
  • Je bent klaar om op te staan, om in je kracht te geloven en je gaven te erkennen.
  • Je verlangt ernaar om contact te hebben met andere vrouwen zoals jij.
  • Je hebt honger naar een veilige, gezellige ruimte om diepe-, no-nonsense gesprekken te voeren over zelfcompassie en authenticiteit om te kunnen groeien naar een bewust leven dat van jou is.

Welkom, je bent hier aan het juiste adres.

Wanneer het leven even niet verloopt zoals we wensen dan kan dat ons hard en pijnlijk treffen, wordt onze toestand verstoord.

Door deze moeilijke ervaringen gaan er emoties ontstaan en razen onze gedachten alle kanten uit.

We trachten het te begrijpen, op te lossen, onszelf te beschermen en vooral herhaling te voorkomen.

We zoeken naar antwoorden, oplossingen en proberen her en der wat uit.

We grijpen naar voedsel en anderen middelen voor wat afleiding en een rationeel standpunt bevrijdt ons tijdelijk uit de onbeheersbare onderstroom van gevoelens en gedachten.

Maar op lange termijn lost dit niets op en we beseffen dat we niet eeuwig op de vlucht kunnen blijven.

Waarin ik verschil van een psycholoog of therapeut is het volgende; Ik zal mij als mentor minder richten op de oorzaak van het probleem en meer aandacht schenken aan het gewenste resultaat en de nodige actie, denkwijze en houding om dit resultaat te bereiken.

We wandelen samen op je levenspad. Mijn doel is niet om het leven van mijn Queens te verbeteren maar om het te transformeren!

Mijn specialiteit is, om samen je innerlijke schatkist te ontdekken en je te empoweren om te worden wie je echt bent.

Ik werk enkel met vrouwen die zelfontwikkeling hoog in het vaandel dragen en hier de nodige energie en toewijding in willen investeren. Als ik samen met jou aan de slag ga dan ga je ervaren dat je vanaf de eerste kennismaking al naar huis zult gaan met veel tools en inzichten waar je meteen mee aan de slag kan.

Ik werk samen met jou en geef je de nodige begeleiding en middelen om jouw wensen en doelen effectief te bereiken. Met de juiste steun en de nodige aandacht ontdek je je innerlijke kracht die je kijk op het leven zal verrijken!

Klaar om er in te vliegen?

Dit is wat je vervolgens kunt doen;

Meld je aan voor wekelijkse e-mailnieuwsbrief om toegang te krijgen tot oefeningen en inspiratie voor het ontwikkelen van onwrikbare eigenwaarde. Contact

<<( Re)discover your inner treasure and claim your crown back, queen!>>

 

 

%d bloggers liken dit: