Samen werken naar je doel

Dit is een liefdesbrief voor alle perfectionisten, zorgverleners, mensen die willen behagen en zeer gevoelige vrouwen die verantwoordelijkheid nemen voor dingen die niet van hen zijn.

Je hoeft niet meer te geven dan nodig is, om uw behoeften te minimaliseren of te lijden om uw ruimte in de wereld te kunnen verdienen.

Je bent de zorg waard die je neigt spontaan aan anderen te geven. Je kunt een relatie met jezelf creëren vol vertrouwen, mededogen en zachte discipline. Je kunt actief deelnemen aan je eigen leven door je dagelijkse keuzes van de automatische piloot af te zetten. Je kunt met jezelf werken in plaats van tegen jezelf.

Ik help vrouwen meer ruimte in hun leven in te nemen.

Mijn superkracht zegt dingen op een manier dat je ze echt kunt horen zodat je het inzicht kunt gebruiken om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Ik laat vrouwen herinneren dat ze genoeg zijn.

Welkom. Ik ben zo blij dat je hier bent.

Hoe gaan we samen aan de slag?

Doorheen de ganse begeleiding heb jij het laatste woord. We bepalen in wederzijds respect welke richting we samen uitgaan. Ik loop als het ware even mee op jouw levenspad, kijk waar het vast loopt en stel je een aantal alternatieven en mogelijkheden voor om aan de slag te gaan met je hulpvraagstuk.

Af en toe zal ik je een opdracht geven om thuis uit te voeren. Dit zal de veranderingen vergemakkelijken en zal je helpen om nieuwe inzichten beter te integreren.

Tijdens onze samenwerking ben ik niet gebonden aan een vaste methode. Dit garandeert een flexibele dienstverlening die maximaal is aangepast aan jou en je noden op dat moment.

Op deze wijze garandeer ik verandering vanaf het eerste moment en hoef je niet nodeloos lang gebonden te zijn aan hulp.

Tijdens ons kennismakingsgesprek (2 uur) in de natuur leren we elkaar beter kennen. Op die manier kan ik mijn transformatietraject aanpassen aan je persoonlijke behoeften wanneer we samen beslissen om op stap te gaan op je zielspad.

Nadien krijg je de keuze uit drie programma’s en afhankelijk van je hulpvraag, bekijken we samen wat deze programma’s voor je kunnen betekenen. Meer info over de programma’s vind je op de volgende tab.

Maak hier je afspraak voor een boeiende Inner Treasure wandeling.

Intake gesprek in de natuur (2 uur) + tools en inzichten om direct mee aan de slag te kunnen

€150,00

<<( Re)discover your inner treasure and claim your crown back, queen!>>

%d bloggers liken dit: