Queen Programma

Klaar om voor je hart te zorgen?
Mijn Queen programma’s zijn ontwikkeld om je leven te transformeren (of sommige onderdelen van je leven). Ik creëer niet enkel een meerwaarde, ik wil dat je duidelijkheid en inzicht krijgt in je levensdoelen.

 

Mijn doelstelling is dat je na het programma, klaar bent om volledig zelf aan de slag te gaan met eenvoudige tools zodat je sterker in je schoenen staat, durft te geloven in je kracht en leert luisteren naar de behoeften van je lichaam en geest. 

Vanaf de intake kan ik je al garanderen dat jouw kijk op het leven en je hulpvraag nooit meer dezelfde zal zijn. Ik gebruik eenvoudige tools, methodieken en sta aan je zijde om je te begeleiden naar groei, ontwikkeling en levensvreugde.

Het programma bevat vaste onderdelen maar wordt ook steeds op maat ontwikkeld in functie van je hulpvraag. Ik zal je nooit vragen om te veranderen naar iemand die je niet bent en niet wilt zijn. Het enige dat ik van mijn Queens verwacht is om met een open geest aan het programma te starten en te geloven dat je veel meer in je mars hebt. Want immers, diep in jezelf zit een schatkist aan informatie die je wil vertellen dat je in je innerlijke kracht moet leven.

Ik zal gedurende dit proces luisteren, eerlijk zijn, adviseren, empoweren en je de juiste tools geven om vooruit te gaan in je leven. We werken gedurende heel de begeleiding op holistische wijze (de 4 lichamen).

fullsizeoutput_6f6f

In mijn unieke programma’s wordt je hulpvraag uiteraard op nummer 1 gezet maar daarnaast leer ik je ook hoe je zorg moet dragen voor jezelf. Als vrouw zetten we onszelf vaak op de tweede of soms zelf op de laatste plaats en dat maakt dat je vervreemd geraakt van je eigen behoeften. Als je hierbij dan nog eens niet je grenzen bewaakt dan geeft je lichaam en geest je allerlei tekenen zoals vermoeidheid, angsten, ziekte, een opgebrand gevoel, … maar vooral, je voelt dat het leven niet loopt zoals je zelf wil of hoopt.

Voor mij is elke vrouw een Queen en mijn missie is om elke Queen te leren houden van haarzelf. Met mijn unieke programma’s breng ik je terug naar je authentieke I(inner).T(treasure). We gaan jouw informatie technologie onder de loep nemen. We halen je hoofd uit de cloud, we observeren de bug en gaan samen je hoofd en hart software upgraden met het programma zelfliefde.

fullsizeoutput_6f6c

Door mijn eigen ervaringen, jaren met vrouwen te werken en te spreken heb ik ontdekt dat dit de basis is van alle problemen die we ondervinden als vrouw. Door je behoeften te onderkennen en eerlijk met jezelf te zijn ga je sterker staan op relationeel-, familiaal-, professioneel vlak. Jouw visie op de wereld zal nooit meer dezelfde zijn. Dit maakt dat er een nieuwe energie gaat stromen in je leven die je gaat vormen tot wie je echt bent.

De drie verschillende Queen programma’s verschillen in duur en intensiteit. Het is een combinatie van coachings face to face, telefonische opvolgingen, opdrachten, zelfreflectie, workshops, … .

Thema’s die we onder de loep nemen zijn werking van het brein, gedachten, emoties en het lichaam, denkfouten, impact verleden & heden, innerlijk kind, verwachtingen, zelfbeeld, van hoofd naar hart & intuïtie, het leven dat je verdient, stappen naar zelfzorg, zelfliefde en je innerlijke schatkist.

Iedere Queen is uniek en elke hulpvraag is anders en ik hoor je al denken, wat gaat het programma mij bijbrengen?

 • je mag in een veilige omgeving volledig jezelf zijn
 • krijgt inzicht in jezelf en leert begrijpen hoe je gedachten je saboteren en hoe je brein werkt
 • Je leert luisteren naar je lichaam
 • Je leert je grenzen bewaken
 • De kracht van taal & communicatie
 • Je leert nee zeggen aan alles wat niet goed voelt
 • En ja zeggen tegen zelfzorg en zelfliefde
 • De kracht van discipline & routine
 • Controle loslaten en hulp vragen
 • Je leert je energie juist in te zetten
 • Je leert waardevolle kennis over de toepassing van mannelijke- & vrouwelijke energie
 • Bewustwording over prioriteiten en tijd besteding
 • Je leert om ruis en afleiding te minimaliseren
 • De kracht van stilte
 • Bewustzijn creëert focus
 • Je innerlijke kracht ontdekken met behulp van eenvoudige tools
 • We creëren samen een zelfzorg EHBO kist
 • Je innerlijke kracht inzetten en te leven vanuit je aangeboren verhaal in plaats van te overleven vanuit een aangeleerd verhaal

 

Maak hier je afspraak voor een boeiende Inner Treasure wandeling.

Intake gesprek in de natuur (2 uur) + tools en inzichten om direct mee aan de slag te kunnen

€150,00

%d bloggers liken dit: