Inner Treasure

Inner Treasure leert je zorgen voor je eigen Informatie Technologie.

Het is zo logisch voor ons dat we de software updaten van al onze technologische toestellen maar doen we dit ook voor ons zelf? Vandaag de dag heb ik de indruk dat een

fullsizeoutput_6f6d

gsm

met een gebroken beeldscherm

beter verzorgd wordt dan een gebroken hart, mentale dip en lichamelijke crash. Even stilstaan bij wat voel ik en wat heb ik nodig om mijn lichamelijke software up te daten of helemaal te resetten dat is iets dat niet echt ingeburgerd is of meestal pas een optie wordt als je het bos niet meer ziet door de bomen.

Innner Treasure gaat samen met jouw aan de slag in de natuur.

We halen je hoofd uit de cloud , trekken de stekker uit, nemen een stap terug en gaan diep adem halen en observeren wat er gebeurt.

Nadien detecteren we de bug of het virus, we observeren weer maar laten deze programmatie los!

Hierna volgt de transformatie;

  • herprogrammatie van hoofd & hart software
  • upgrade hoofd & hart
  • programma Zelfliefde

fullsizeoutput_6f6c

Het doel van Inner Treasure is om vrouwen te leren houden van zichzelf. Iedereen heeft een inner treasure maar hoe je die gebruikt in het leven is afhankelijk van welke gedragspatronen je aangeleerd hebt gekregen.

Inner treasure daagt je uit om een eerlijke relatie aan te gaan met jezelf. Houden van wie je bent, voelen wat je wil & hoe je zorg draagt voor jezelf. We focussen op jouw hart & wat die nodig heeft om te kunnen openbloeien als vrouw.

Ik empower Queens om van zichzelf te houden zodat ze met trots hun kroon dragen en voluit durven te leven vanuit hun innerlijke kracht!

Ik empower je om te gaan voor vooruitgang & zelfliefde!

 

%d bloggers liken dit: